Seed 2 on käynnistynyt

12/2017 perustettu Stoorla Oy kehittää uutta teknologiaa ja palvelumallia verkkokaupan alalle sekä keskittää kotimaan kaupankäyntiä yhteen osoitteeseen. Stoorla Oy on kotimainen kauppapaikka, josta loppuasiakas voi kerätä monen eri kauppiaan tuotteita yhteen ostoskoriin ja maksaa kaiken kerralla, yhdellä kassatapahtumalla ja yhdellä toimitusmaksulla. Päävarastomme sijaitsee Vantaan Petikossa, josta operoimme mm. Suomen nopeimmat toimitukset Pk-seudulle jopa 1-3 tuntiin.

Kumppaniverkostolle kuten mediataloille Stoorla tarjoaa täysin uusia ansaintamahdollisuuksia. Kuluneen MVP vuoden aikana Stoorla on todentanut liiketoiminnan eri osa-alueita suunnitelmien mukaan ja lähes aikataulussa. Vahva pohja liiketoiminnan kasvattamiselle ja skaalautuvuudelle on nyt tehty. Tämän on mahdollistanut sekä osaava ja motivoitunut tiimi sekä taustalla toimiva rautainen Stoorlan hallitus, neuvonantajat ja omistajat, joilla on yhteenlaskettuna yli 170 vuotta kokemusta taloudesta, sähköisestä kaupankäynnistä, markkinoinnista, varastoinnista, logistiikasta ja alustataloudesta.

Pääset tutustumaan tiimiin ja sijoitusmuistioon alla olevasta linkeistä. Toivottavasti nämä herättävät Sinussa positiivista resonanssia ja liudan lisäkysymyksiä – vastaamme niihin erittäin mielellään. Tarkemmat talouden avainluvut lähetetään pyynnöstä, alta löydät toimitusjohtaja Mikko Hallamaan ja hallituksen puheenjohtajan Mika Leppäsen yhteystiedot.

Ota yhteyttä

MIKKO HALLAMAA 

Toimitusjohtaja

040 707 2027
mikko.hallamaa@stoorla.fi

MIKA LEPPÄNEN

Hallituksen puheenjohtaja

040 178 2817
mika.leppanen@stoorla.fi