Seed 2 on käynnistynyt

12/2017 perustettu Stoorla Oy kehittää uutta teknologiaa ja palvelumallia verkkokaupan alalle sekä keskittää kotimaan kaupankäyntiä yhteen osoitteeseen. Stoorla Oy on kotimainen kauppapaikka, josta loppuasiakas voi kerätä monen eri kauppiaan tuotteita yhteen ostoskoriin ja maksaa kaiken kerralla, yhdellä kassatapahtumalla ja yhdellä toimitusmaksulla. Päävarastomme sijaitsee Vantaan Petikossa, josta operoimme mm. Suomen nopeimmat toimitukset Pk-seudulle jopa 1-3 tuntiin.

Kumppaniverkostolle kuten mediataloille Stoorla tarjoaa täysin uusia ansaintamahdollisuuksia. Kuluneen MVP vuoden aikana Stoorla on todentanut liiketoiminnan eri osa-alueita suunnitelmien mukaan ja lähes aikataulussa. Vahva pohja liiketoiminnan kasvattamiselle ja skaalautuvuudelle on nyt tehty. Tämän on mahdollistanut sekä osaava ja motivoitunut toimiston tiimi sekä taustalla toimiva rautainen Stoorlan hallitus ja neuvonantajat, joilla on yhteenlaskettuna yli 170 vuotta kokemusta taloudesta, sähköisestä kaupankäynnistä, markkinoinnista, varastoinnista, logistiikasta ja alustataloudesta.

Suunnattu osakeanti (Seed 2) alkoi marraskuussa. Pääset tutustumaan siihen alla olevasta linkistä. Toivottavasti muistio herättää positiivista resonanssia ja liudan lisäkysymyksiä – vastaamme niihin erittäin mielellään. Tarkemmat talouden avainluvut lähetetään pyynnöstä, alta löydät toimitusjohtaja Mikko Hallamaan ja hallituksen puheenjohtajan Mika Leppäsen yhteystiedot.

Kiinnostuitko?

Lataa lisätietoa:

Stoorla Deck

Ota yhteyttä

MIKKO HALLAMAA  

Toimitusjohtaja

040 707 2027
mikko.hallamaa@stoorla.fi

MIKA LEPPÄNEN

Hallituksen puheenjohtaja

040 1782817
mika.leppanen@stoorla.fi