Stoorlan missio on luoda edellytykset menestyvälle liiketoiminnalle, joka mahdollistaa korkealuokkaisen ja kansainvälisen verkko-ostamisen palvelun suomalaisille kuluttajille. Haluamme tarjota kuluttajille oikeita tuotteita oikeaan aikaan, parhaalla mahdollisella käyttökokemuksella ja aitoa lisäarvoa tuottavalla asiakaslupauksella.
Tehtävämme on kehittää ja kasvattaa Stoorlan sähköisen kaupan ekosysteemiä, johon kaikilla Suomessa kauppaa tekevillä yrityksillä on mahdollisuus liittyä maksutta. Palvelun ydin on kasvattaa kauppiaiden myyntiä modernilla myyntialustalla ja luoda heille merkittävää säästöä 24/7. Keskittämällä myynnin, markkinoinnin, ICT:n, varastoinnin, logistiikan ja markkinoinnin Stoorlaan, kauppiaan kulurakenne pienenee ja hän pystyy paremmin vastaamaan digitalisaation murrokseen ja kiristyvään kansainväliseen kilpailuun.

Vuonna 2019 Stoorla aloittaa kansainvälistymishankkeen, jossa myymme globaalisti Stoorlan Private Label -lisenssejä eri toimijoille. Tavoitteemme on avata 15 maata vuoteen 2023 mennessä. Tämä mahdollistaa kansainvälistymisen Stoorlan kumppaneille – Stoorla on helppo kanava kasvattaa markkinaa maailmanlaajuiseksi.
Haluamme toivottaa kaikki kotimaan kaupan alan toimijat mukaan yhteistyöhön. Vain yhteistyöllä pysymme kilpailussa mukana ja voimme tarjota suomalaisille kuluttajille vaihtoehdoksi kotimaisen kauppapaikan.

Suomalaisen kaupan toimintaedellytykset on pidettävä kunnossa. Yhteistyöllä!

Stoorla = Kotimaisuus, Turvallisuus, Helppous, Nopeus, Ekologisuus, Eettisyys